Spotkanie z dietetykiem Aleksandrą Spychalską - Zboża-od ziarna do mąki. Właściwości zdrowotne kasz.

08.10 , 17:00

Filia 5 „Koc i Książka” oraz Domy Sąsiedzkie Zapraszają na spotkanie z dietetykiem Aleksandra Spychalską pt. „Zboża-od ziarna do mąki. Właściwości zdrowotne kasz”

8 pażdziernika, 2018, poniedziałek, g. 17.00 Wstęp wolny!

Filia 5 „Koc i Książka” ul. Kazimierza Wielkiego 14 Sopot

Aleksandra Spychalska o sobie: „Jestem dietetykiem z wykształcenia i z przekonania, a gotowanie różnych potraw znam od podszewki zarówno od strony technologii gastronomicznej jak i codziennej praktyki kuchennej. Gotowanie to dla mnie rodzaj sztuki porównywalnej z malowaniem. Paleta barw, smaków i zapachów pozwala wyczarować wspaniały efekt końcowy”. źródło: www.jedzeniejakleczenie.pl