Menu
PL EN
Stowarzyszenie turystyczne Sopot

Niedzielny Brunch Skandynawski

16.02 , 12:30 - 16:30

Zapraszamy na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę. Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata! Przekąski i sałatki Śledź w trzech smakach Toast Skagen Łosoś gravlax z sosem musztardowo-miodowym z koprem Pstrąg wędzony na zimno i gorąco Rostbef pieczony z sosem żurawinowo-chrzanowym Sałatka śledziowa z groszku i buraków z dressingiem majonezowym Sałatka z ziemniaków, wędzonej makreli i piklowanego ogórka z sosem jogurtowym z koprem

Zupy i dania główne Bergeńska zupa rybna Fiskekaker - kotleciki rybne w sosie koperkowym Halibut parowany z sosem z małży i krewetek Kottbullar - szwedzkie klopsiki Befsztyk a'la lindstrom Karkówka wieprzowa na dziko pieczona z ziołami, czosnkiem i żurawiną Janssons frestelse - zapiekanka z ziemniaków, cebuli i szprotek Duszona czerwona kapusta z żurawiną i wędzoną śliwką Hasselback - ziemniaki po szwedzku

Live cooking Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kwaśną śmietaną, czerwoną cebulą i koperkiem

Desery Wybór deserów z hotelowej cukierni

Miejsce: Hotel Haffner

Data:16.02 , 12:30 - 16:30

Godzina: 12:30 - 16:30

Bilety: 119 zł

Kategoria: Rozrywka

Adres: Haffnera 59, Sopot

WWW: https://www.facebook.com/events/186323549402884/?active_tab=about

Email: -

Tel.: -

Fax: -

Organizator: Hotel Haffner

Wersja do druku

Komunikat.Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.[x] ZAMKNIJ