Menu
PL EN
Stowarzyszenie turystyczne Sopot

Niedzielny Brunch Śląski

23.02 , 12:30 - 16:30

Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata! Przekąski i sałatki Pstrąg marynowany w zalewie octowej Matiasy w sosie cebulowo-czosnkowym Kiełbasa śląska marynowana w kwaśnej zalewie Pasztet z królika Galareta z golonki Deska pieczonych mięs Sałatka śledziowa z pieczonymi burakami i fasolą Sałatka z kiszonej czerwonej kapusty Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem i wędzonymi śliwkami

Zupy i dania główne Zupa ziemniaczana na wędzonce Żurek śląski Filet z karpia z karmelizowaną cebulą Filet z pstrąga z sosem migdałowym Karminadle z wieprzowiny Rolada wołowa w sosie majerankowym Bigos śląski Modra kapusta Pampuchy drożdżowe Zapiekanka ziemniaczana z brukselką Kluski śląskie z okrasą

Live cooking Ajerkuchy - jabłka smażone w cieście

Desery Wybór deserów z hotelowej cukierni

Miejsce: Hotel Haffner

Data:23.02 , 12:30 - 16:30

Godzina: 12:30 - 16:30

Bilety: 119 zł

Kategoria: Rozrywka

Adres: Haffnera 59, Sopot

WWW: https://www.facebook.com/hotelhaffner/

Email: -

Tel.: -

Fax: -

Organizator: Hotel Haffner

Wersja do druku

Komunikat.Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.[x] ZAMKNIJ